150 Milyonluk haciz! Demet Akalın ve Okan Kurt boşanıyor

150 Milyonluk haciz! Demet Akalın ve Okan Kurt boşanıyor

Şarkıcı Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt ve ailesine ait şirketler bir süredir hacizlerle boğuşuyor.

150 Milyonluk haciz! Demet Akalın ve Okan Kurt boşanıyor
16px
24px
11.09.2018 10:49
ABONE OLgoogle

Daha önce Kurt Ailesi’nin sahip olduğu Martaş Lojistik’e bağlı TIR’lara haciz konulmuştu. Dün de Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin yaşadığı Beykoz'daki villada haciz işlemi yapıldı. Haciz memurları ve alacaklı şirket avukatları, Akalın'ın evinde bulunan eşyalar için haciz işlemi yaptı. Magazin dünyası bugün ise Demet Akalın’ın kararı ile sarsıldı. Son dakika gelişmelerden sonra Demet Akalın, Okan Kurt’tan boşanma kararı aldı

Demet Akalın ile Okan Kurt, 23 Nisan 2012'de nikah masasına oturmuş çiftin bu evlilikten Hira isminde bir de kızları dünyaya gelmişti.

Geçtiğimiz yıllarda Okan Kurt'un işleri bozuldu ve aile şirketleri olan Martaş Lojistik piyasaya yaklaşık 150 milyon TL borçlanmıştı.

Borçların ödenmemesi üzerine dün çiftin Beykoz'daki evlerinde haciz işlemi uygulandı.

Karar gereği, villada bulunan bir dizi eşya haczedildi. Aralarında televizyon, bilgisayar, klima ve tabloların olduğu eşyalar, kamyona yüklenerek götürüldü.

Daha önce 'evliliğimizde kriz yaşadık ama çok şükür atlattık' diyen Demet Akalın, son yaşanan gelişmenin ardından Okan Kurt'tan boşanma kararı aldı.

Çiftin davası bugün Beykoz Adliyesi'nde görülecek.

Demet Akalın'ın daha önce de iki kez evliliği bitmişti. Ünlü şarkıcı, 2010 yılında Önder Bekensir'den, 2006 yılında da Oğuz Kayhan'dan boşanmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde